OM KLUBBEN

 

Askøy Modellflyklubb ble stiftet i 1989 og er registrert i Frivillighetsregisteret i Brønnøysund med organisasjonsnummer 986 215 867. Styret består av 4 personer som blir valgt på årsmøtet.

Aktivitet

Aktivitet for klubben starter i slutten av april på Herdla. Vi satser på felles treff Søndager om vær og føreforhold tillater det  Gjeldende regler for å bruke denne kan fåes med å kontakte klubben.

 

Aktivitetssenteret

Askøy Modellflyklubb ble tilbudt plass av kommunen til våre fritidsaktiviteter i det planlagde aktivitetssenteret på Monkebotn i 1994. Her ønsker klubben å tilrettelegge interesser for barn/ungdom og voksne innen teknikk, motor og aerodynamikk. Samle ulike interesser. Brukes av ulike aldersgrupper og gir muligheter for samhandling mellom barn, unge og voksne.
Samdrift av aktiviteter i et felles anlegg.  Aktiviteter som kan la seg realisere i ettfelles anlegg/ aktivitetssenter, for å gi et tilbud til barn, unge og voksne. Aktivitetsenteret kan gi muligheter for etablering av aktiviteter av ulike slag og imøtekommer partienes program for barn og unges fritidsaktiviteter.

Kommunen sitter i dag som eier av arealet. Amfk vil legge frem planløsning av arealet hvor vi ønsker å etablere en flystripe.
Infrastruktur er prosjektert til 4,7 mill og politikerne har ikke satt av midler på 2008 budsjettet.

På et møte 14. Januar 2009 stemte politikerne med Frp i spissen, for et skyte og aktivitetssenter på Monkebotn. Alle støyberegninger er godkjent og bygging kan starte.
Sprengningsteknikk vil begynne å deponere overskuddsmasser og fremlegge vei for tilkomst. Dette har en varighet på 3 år.

Askøy kommune vil søke om midler fra regjeringen sin krisepakke til infrastruktur.
For klubben sitt vedkommende vil vi kunne ta i bruk vårt område om 3 år.

Status-rapporter ang. Munkebotn vil fortløpende bli lagt ut under:
 Siste Nytt Om : Munkebotn Aktivitetsområde

 

 

 

 

Comments are closed.